Babes & Balls

I found Kylie Jenner’s plastic surgeon

Likers, Lurkers & Lovers 🙂 

Yesterday I wrote about Kylie Jenner and the speculations about her sudden voluptuous lipssee here. 

 photo photo1PNG_zpse6d79225.jpeg

I was contacted by a really good source, who read my blog, and they gave me the contact info to her doctor.  I FOUND HER DOCTOR!!!! My source knows the doctor personally and he is a very well known doctor located in Beverly Hills. He has also worked on the rest of The Kardashian/Jenner family. Looking closer into this “Kylie-Situation” it kinda looks like she recently got her breast done too…..mmmmm….

I’m considering setting up a consultation just for the fun of it ha ha:) I prefer the natural Scandinavian look over the “Botox-Bevely Hills” look but I think it would be funny to set up an consultation and see what he would change on me 😉 What do you guys think?

Follow me on Instagram please 🙂 

3 kommentarer

 • Camilla Louise

  Det ligner virkelig også, at hun har fået lavet noget ved sine øjenlåg – når man ser på gamle billeder, er øjenlågene mere “tunge”. Hun er freaking hot, men vildt at få lavet så meget i en ung alder – det ender galt :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoriah Bech

   Ingen tvivl om at hun er hot – men at være 17 år gammel og ens udseende allerede er markant ændret. Lidt scary! 😉 Tak fordi du følger med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Louise

   Det er MEGA scary!! Men hun er jo allerede fucked fra barn, med den familie hun er vokset op i… hahaha. 😀 Selv tak, det er spændende at følge med i dit LA-liv. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babes & Balls