Steal Khloe's hot Summer look here

At church with Justin Bieber

Likers, Lurkers & Lovers 🙂

Follow me on Instagram HERE

I was at church Sunday (as I am every Sunday) and 15 minutes into worshipping (singing) a few rows in front of me a guy with a hat turns around. After making eye contact with him for a few seconds I realize it was Justin Bieber!!!! LOL.

Screen Shot 2015-06-22 at 23.10.32

When I was sitting next to Bieber at lunch at Urth Caffe in West Hollywood. 

Justin Bieber came with the pastor of the day who was Rich Wilkerson – better known as Kanye West and Kim Kardashian’s marriage counselor. You have probably also seen him on “Keeping up with the Kardashian” multiple times. Especially Kourtney is bringing him on the show a lot when it comes to dealing with Scott Disick and hers issues.

IMG_4261

Justin Bieber looked really happy and interested in the message. He was sitting next to his three friends and a few people that works at my church. He sneaked out right before everyone else probably to avoid any chaos.  Screen Shot 2015-06-22 at 23.10.10

See I told you it was fun to go to church in Los Angeles 😉

Skærmbillede 2016-03-05 kl. 04.49.52

2 kommentarer

 • Signe

  Jeg skriver normalt ikke kommentarer, men jeg bliver simpelthen nødt til at sige, at jeg synes, det er yderst respektløst af dig at tage billeder af Bieber i en kirke uden hans tilladelse. Ja, han er en kendt person, men han er et menneske ligesom alle andre og har ret til visse private stunder i sit liv. Skam dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoriah Bech

   Inden du er for hurtigt ude med riven ville en hurtig Google søgning vise at det er et offentligt billede der IKKE er taget af mig. Jeg går i kirke hver søndag og har dyb respekt for det. Derudover har Justin bieber selv valgt at ligge forskellige videoer og billeder fra gudstjenesten på sin snap chat. Dem valgte jeg dog ikke at ligge op, da jeg syntes et billede var nok. 🙂 next time don’t judge the book by its cover. Håber du fortsat læser med på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Steal Khloe's hot Summer look here